Brukar- och anhörigråd

Bråhögsplatsen. Foto: Staffanstorps kommun

Personer med erfarenhet av psykisk ohälsa och/eller funktionsnedsättning sökes till kommunens brukarråd med start i höst.

Den som är intresserad eller bara nyfiken och vill veta mer om inflytande och delaktighet samt om kommunens brukarråd är välkommen till Trivselpunkten, i Pilegården, Torget 7 i Staffanstorp den 11 september kl. 15.

Maria Samuelsson, brukarinflytandesamordnare (BISAM) med erfarenhet av psykisk ohälsa, kommer och berättar om de brukar- och anhörigråd som finns i sydöstra Skåne. Om det viktiga arbetet med att kunna påverka och ha inflyttande och delaktighet. Efter presentationen samlas vi och har en dialog om kommuns framtida brukarinflytande.

Vid frågor kontakta Taina Ahola, 046-25 15 37.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »