Rådhuset bygger om, ursäkta röran!

Rådhuset. Foto: Johanna Liwenborg

Onsdag den sjätte september sätter vi igång med att bygga om rådhusets entreplan. Vi bygger om entreplanet för att få till nya lokaler till biblioteket, som ska flytta in i rådhuset.

Vi ber om överseende med allt stök under byggtiden och hoppas att du ser fram emot ett fräscht, trivsamt bibliotek och medborgarkontor. Ombyggnaden beräknas pågå till första veckan i december.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »