Nostalgi – Seniorvecka

Välkomna till årets invigning av seniorveckan 17 september. Det bjuds på kaffe och kaka från kl. 13.30, kl. 14 håller socialnämndens ordförande Liliana Lindström invigningstal och därefter blir det musikunderhållning med Agneta och Hasse som bjuder på ”Skånska visor”.

Plats: Trivselpunkten, Pilgården.

Förra årets succé med kaktävling kommer i år att ha temat nostalgi och bröd istället för kakor. Har du ett recept på ett nostalgiskt bröd som du vill tävla med så anmäl dig till Brita Kristiansson senast 17 september på 0737-44 07 94 eller via mejl.

Nytt under seniorveckan i år är ljusterapirummet som man kan prova på vid ett par tillfällen på Trivselpunkten och under veckan kan man även delta i en tipspromenad om mat. Ta tillfället i akt och prova på de olika aktiviteterna med både fysiska och kulturella inslagen som de olika föreningarna erbjuder under veckan.

Gör gärna ett besök på Trivselpunkten för att ta del av de olika utställningarna och föredragen om till exempel om Framtidfullmakt, om Humana och Vardagas planer kring framtida äldreomsorgsboende i Staffanstorp och självklart musikunderhållning.

Seniorveckan pågår fram till den 22 september. Läs mer på Seniorveckan 2017 >>

Ett stort tack till alla föreningar, ideella organisationer, företag, volontärer och andra verksamheter i kommunen för ert engagemang under Seniorveckan.

Vill ni veta mer om Seniorveckan ring Trivselpunkten 046-25 12 99.

Välkomna

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »