Anhörigstödjare, se hit!

Vit akleja. Foto: Lisbeth Svensson

Vilka behov och tankar finns kring det stöd som anhöriga till personer med psykisk ohälsa/funktionsnedsättning eller inom LSS önskar?

Välkommen till Trivselpunkten, Torget 7 (Pilegården) i Staffanstorp den 26 september kl. 16 för diskussion kring dessa frågor. Vid detta tillfälle ges också möjlighet att träffa andra anhöriga i liknande situation och det bjuds på fika.

Anhörig benämns den som ger omsorg, stöd eller vård till en närstående. Det kan även vara en person utanför familjekretsen, till exempel en vän eller granne.

Har ni frågor kontakta Taina Ahola, 046-25 15 37.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »