Skåneveckan för psykisk hälsa

Skåneveckan 2017

I år infaller Skåneveckan, en vecka för ökad kunskap och samtal kring psykisk hälsa, 9-15 oktober.

I hela Skåne arrangeras seminarier, kulturarrangemang och mötesplatser. Skåneveckan samordnas av Studieförbundet Vuxenskolan och den ideella föreningen Hjärnkoll Skåne.

Programmet återfinns på vårdcentraler, bibliotek och på andra samlingsplatser runt om i Skåne, samt på skaneveckan.com.

Arrangemang i Staffanstorp

Nedan är de programpunkter som arrangeras i Staffanstorps kommun. Dessa aktiviteter äger rum på Trivselpunkten (Pilegården), Torget 7 i Staffanstorp.

Måndag 9 oktober kl. 15
Nytt hopp för alla med psykisk ohälsa. Föreläsarna Tomas Lydahl och Dennis Westerberg berättar om tre livsförändrande principer som kan hjälpa människor att minska upplevelsen av stress, oro och ångest.

Onsdag 11 oktober kl. 14-16
Öppet hus på Trivselpunkten för psykisk hälsa. Kom och träffa personal, besökare, representanter från Staffanstorps kommun och föreningar.

Torsdag 12 oktober kl. 15
Teaterföreningen PsykBryt ger Chips och horn. En teaterföreställning om ”att se det möjliga i det omöjliga. Vi använder våra egna erfarenheter för att visa att det finns hopp för alla.”

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »