Vattenavstängning i Staffanstorp

Tisdagen den 3 oktober kommer vattnet att stängas av vid Glasförgyllaren i Staffanstorp. Avstängningen är ett led i lagningen av vattenläckan som inträffade i förra veckan. Boende på Glasförgyllaren och delar av Industriområdet är utan vatten.

Vatten finns att hämta vid Glasförgyllaren nr 43-50. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB AB
Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10