Vattenavstängning i Staffanstorp

Tisdagen den 3 oktober kommer vattnet att stängas av vid Glasförgyllaren i Staffanstorp. Avstängningen är ett led i lagningen av vattenläckan som inträffade i förra veckan. Boende på Glasförgyllaren och delar av Industriområdet är utan vatten.

Vatten finns att hämta vid Glasförgyllaren nr 43-50. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB AB
Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Vattenavstängning i Staffanstorp

 1. Hej!

  Vi är flera stycken här på Glasförgyllaren som inte blivit informerade om vattenavstängningen idag. Hur och när har vi fått denna information?

  Står ju här i er text på nätet att berörda fastigheter blivit informerade.
  Ställer till det en del när man inte är förberedd!

  Pernilla Nyholm

  1. Hej Pernilla

   Beklagar att informationen om vattenavstängningen inte gick fram till er.
   Peab lämnade lappar till berörda fastigheter under fredagen den 29/9.

   MVH

   Stefan Lundström
   Tekniska enheten


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »