Vi ber om ursäkt!

Rådhuset. Foto: Staffanstorps kommun

Staffanstorps kommun ber om ursäkt för den störning som vållades för boende i närhet av Rådhuset då larmet var igång natten till onsdag.

Skulle något liknande hända igen ber vi er att kontakta Örestads bevakning på 040-21 35 10 (kl.8-16), utanför kontorstid gäller 040-93 12 70. Vänligen uppge namn och varifrån du ringer.

/Patrik Runesson, säkerhets- och trygghetsansvarig.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

6 kommentarer till Vi ber om ursäkt!

 1. Då larmet ej verkar vara direktkopplat till Örestad då dem sällan kommer av sig själv så anser jag att det bästa vore om ni helt stänger ner ert larm. Vi kunde inte sova på hela natten.

 2. För oss som bor i närheten så är det 100:e gången det ljuder. Normalt så brukar det upphöra efter 5 minuter. Ibland startar det då sedan om 1 h senare. Inget nytt med detta men det som hände inatt var bara ovanligt länge.

 3. Arbetar på Pilegården och ringde nummret ovan. De hade ingen aning om vad de skulle göra åt larmet.
  Se över rutinerna och återkom med en lösning som fungerar.

 4. Numret går till Niscayah Nordic Logistics i Malmö som har öppet under kontorstid. Örestads bevakning finns på annan adress med telefon 040-93 12 70. Men varför inte koppla bort utomhus-sirenen och ersätta den med 120 dB sirener inomhus i stället. Och skaffa ett vaktbolag som inte kräver fyra timmars framkörning?

 5. Ringer du detta nummer så får man meddelande att ”Detta nummer används inte”.

  1. Hej Lena!
   Informationen är nu uppdaterad. Tack för din uppmärksamhet!
   Vänligen
   Patrik Runesson, Staffanstorps kommun