Ny kommundirektör

Per Almström. Foto och licens: Salems kommun

Den 9 oktober 2017 fattade kommunstyrelsens arbetsutskott beslut om att anställa Per Almström som ny kommundirektör i Staffanstorps kommun.

Per Almström är 52 år och arbetar idag som kommundirektör i Salem. Han har stor erfarenhet från ledande positioner inom offentlig förvaltning, bland annat som kommundirektör i Perstorp och som chefsjurist på Länsstyrelsen i Skåne.

– Jag är väldigt glad att kunna anställa Per som ny kommundirektör. Per har många kvaliteter, såväl på djupet som i sin bredd och en lång erfarenhet från olika kommuner och myndigheter. En mycket stark rekrytering! säger Christian Sonesson (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Staffanstorp är en välfungerande kommun med väldigt många fördelar, jag ser verkligen fram emot att tillsammans med förtroendevalda och tjänstemän få fortsätta driva utvecklingen framåt. Jag känner extra mycket för det här uppdraget eftersom jag själv är uppvuxen i Staffanstorp, säger Per Almström.

Per Almström kommer att tillträda sin tjänst i januari 2018.

För mer information, kontakta:
Christian Sonesson (M)
Kommunstyrelsens ordförande
0709-35 12 32
christian.sonesson@staffanstorp.se

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »