Skåneveckan för psykisk ohälsa

Tomas Lydahl och Dennis Westerberg Foto: Jennie Andersson

Denna veckan (v 41) deltar Staffanstorps kommun i Skåneveckan för psykisk hälsa som arrangeras av Region Skåne, Studieförbundet Vuxenskolan och Hjärnkoll Skåne.

Syftet med veckan är att uppmärksamma vårt psykiska mående och i Staffanstorp arrangeras flera aktiviteter, bland annat i måndags då föreläsarna Tomas Lydahl och Dennis Westerberg (bilden) pratade om hur vi kan minska upplevelsen av stress, oro och ångest. Föreläsningen var välbesökt och mycket uppskattad av deltagarna!

Idag, torsdag, anordnas kl.15 sista aktiviteten för veckan i vår kommun genom att teatergruppen Psykbryt ger föreställningen ”Chips och horn”, om att se det möjliga i det omöjliga.

Välkomna till Trivselpunkten på Pilegården, Torget 7!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »