Just nu i Sockerstan

Nu börjar det hända saker på plats i Sockerstan. Ni kanske har gått förbi det gamla Sockerbruksområdet i Staffanstorp och sett att det är stor aktivitet på området. Just nu rivs en del av Fabriken.

Ni kanske har gått förbi det gamla Sockerbruksområdet i Staffanstorp och sett att det är stor aktivitet på området. Just nu rivs en del av Fabriken.

Det är endast en tillbyggnad av Fabriken som rivs för att göra plats för den nya gatustrukturen och den nya gatan Bruksgatan enligt illustrationsplanen nedan. Fabriken är tillbyggd under årens lopp och detta är en sen tillbyggnad som varit tilltänkt att rivas tidigt i planeringsprocessen. Det högkvalitativa teglet från byggnaden knackas rent från puts och kommer att återanvändas i Sockerstan.

Sockerstan illustrationsplan, Nyréns arkitekter Sockerstan illustrationsplan, Nyréns arkitekter

För mer information om Sockerstan besök sockerstan.se

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »