Vattenavstängning i Hjärup

Torsdagen den 2 november kommer vattnet att stängas i Hjärups centrum, detta på grund av en vattenläcka som har inträffat vid Ängslyckans förskolaLagning av läckan kommer att utförs på natten, och vattnet stängs klockan 20.00 till 06.00.

Fastigheter som berörs av avstängningen är Centrumgården och bostadshuset med Vårdcentralen i botten.

Vatten finns att hämta på Centrumstigen vid Centrumgården.
Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till PEAB AB
Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10