Belysnings- och asfaltarbete i Hjärup

Onsdagen den 8 november påbörjas belysning- och asfaltarbete i Trädgårdsmästaren, Blomstergården och en del gator längs Klockargårdsvägen i Hjärup

Gatubelysningsanläggningar ska bytas ut, både stolpe och lampa. I samband med detta görs asfaltering av gatorna.
Arbetet kommer att pågå året ut.

Gatorna stängs inte av men framkomligheten kan vara något begränsad under arbetets gång.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

En kommentar till Belysnings- och asfaltarbete i Hjärup

 1. Det låter strålande att det blir förnyande i gatumiljö på Blomstergården , samt övriga aktuella område ! Det erfordras en kontroll av funktionen på avstängningsventiler för inkommande vatten till resp. fastighet i fråga i samband med planerade arbeten ! Det finns säkert ett stort behov av byte av ej fungerande ventiler innan färdigställande av beläggningsarbeten ? Ett sunt förslag från boende på Blomstergården MVH. Anders Gärskog


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »