Onaturligt i naturen

Just nu kör SYSAV en kampanj för att minska mängden avfall som slängs i naturen. I kampanjen får vi följa naturletare Marcus som hittar helt nya djur.

Med kampanjen Onaturligt i naturen tar Sysav och dess ägarkommuner, där Staffanstorp ingår, ett humoristiskt grepp kring sopsortering. Följ med ut i naturen där stå upp-komikern Marcus Johansson försöker att hitta djur i den nerskräpade miljön.
Han upptäcker till exempel plastbävern som bygger bo av slängda påsar. Ett annat djur är snusmusen som anpassat sig så mycket till sin skräpiga miljö att den helt enkelt spelar död. Av spilloljekråkan syns främst spillningen, som skiftar i alla regnbågens färger.

Syftet med kampanjen är att öka medvetenheten för att på så vis minska nedskräpningen.
Det finns mer att läsa på Sysavs webbplats
Du kan även besöka kampanjens egen webbplats

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »