Julmarknad i Jakriborg

För trettonde året i rad är det åter dags för den traditionella och stämningsfulla julmarknaden i Jakriborg i Hjärup.

Helgerna 9-10 december samt 16-17 december hålls den populära julmarknaden som påminner om populära motsvarigheter ute i Europa. Öppettider är kl. 11-17.

Kom och upplev genuin julstämning i medeltida miljö. Många utställare visar gediget hantverk bland annat ljus, keramik och tovade tomtar. Juldelikatesser som brännvinssill, ostar, enbärsmust och spettkaka. Vikingar underhåller, julsånger/kör, ponnyridning, tomte och annat trevligt som hör julen till! Marknaden har under alla sina år blivit större och vuxit i antalet utställare och besökare. Det finns cirka 100 utställare med unika hantverk och matförsäljning av juldelikatesser som bränvinssill, ostar, enbärsmust och spettkaka.

Med tåget som stannar utanför Jakriborg tar det tre minuter till Lund och nio minuter till Malmö, så kliv ur tåget och in i medeltiden.

Arrangeras av Jakri AB med stöd av Staffanstorps kommun.

Mer information finner du på jakri.se.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »