Sophämtning under jul och nyår 2017

Under jul och nyår kör vi extra tömningar vecka 52 (2017) och 1 (2018). Sophämtning mellan jul- och nyårshelgerna sker som vanligt men med en dags förskjutning.

Hämtning vecka vecka 52 är tisdag till lördag
Hämtning vecka 1 är tisdag till lördag

Låt kärlet stå vid tomtgränsen, med handtaget utåt, tills det är tömt. Hjälp våra miljöarbetare genom att hålla vägen till sopkärlet skottad och halkfri.

Tack på förhand!

God Jul & Gott Nytt År!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

2 kommentarer till Sophämtning under jul och nyår 2017

 1. Hej,
  Vilken veckodag är den extra jul/nyårstömningen planerad för? Vi bor i Tirup.
  Med vänlig Julhälsning

  1. Hej Ronnie

   Vi ber om ursäkt för att informationen har blivit felaktig. Vi uppdaterar sidan omgående här ovan och jag ska se till att kommunicera bättre med vår entreprenör i framtiden.

   Med vänlig julhälsning

   Alfred, miljö- och avfallsingenjör


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Här hittar du tillkännagivanden, kungörelser och justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »