Vi behöver vikarier!

Är du nyfiken på hur det är att arbeta i vår
kommuns förskolor, grundskolor och fritidshem?

Vi behöver vikarier med olika bakgrund och som har ett stort intresse för att arbeta med barn. Du kanske precis har gått ut gymnasiet och vill prova på olika yrken inför kommande studier. Du kan också vara sugen på att byta yrkesbana eller så är du en pensionerad pedagog som vill fortsätta att ha kontakt med yrkeslivet.

Välkommen att se om arbetet är något för dig

Den 6 februari klockan 8-9 bjuder vi på frukostmingel i matsalen på Hjärupslundsskolan, Ämnesvägen 2. Under frukosten berättar vi lite om verksamheterna i kommunen.

Anmäl gärna att du kommer genom att skicka ett mail till utbildning@staffanstorp.se senast den 30 januari.
CV och personligt brev kan skickas in via epost eller via annons på staffanstorp.se

Var med och ge barnen en bra start i livet i Staffanstorps kommun!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »