Underhållsarbete på Nevisborgslekan

Den 24 januari kommer arbetet att påbörjas med att byta ut grusen i sandlådorna på Nevisborgslekan. Arbetet är beräknat att pågå under vecka 4 och 5.

I sandlådorna under klätterställningen och gungställningen kommer grusen att bytas ut helt, medan den enbart kommer att fyllas på i sandlådan vid rutschkanan.

Då stora delar av lekplatsen kommer bli berörd och hållas avstängd, rekommenderar vi er att istället besöka en av de andra närliggande lekplatserna under dessa dagar.

Arbetet kommer att utföras i samarbete med kommunens driftentreprenörer Green Landscaping AB.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »