Problem med mejl till och från kommunen

Kommentarer Illustration: Alva Esping

I förra veckan fick kommunen problem med spam-mejl. Detta har lett till att vi har vissa problem med att skicka och ta emot e-post från en del e-postleverantörer, som till exempel @hotmail.com eller @outlook.com.

Detta innebär bland annat att när tjänstepersoner svarar på kommentarer på webbplatsen, når svaret inte alla gånger mottagaren. Vi beklagar besväret detta kan tänkas orsaka.

Vår IT-avdelning arbetar löpande med problemet.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »