Vattenavstängning på Vikhem i Staffanstorp

Vattendroppe Foto:Kenny Sarmy By: flickr.com

Tisdagen den 20 februari kommer vattnet att stängas av på Vikhemsvägen, Taktegelvägen och Marktegelvägen i Staffanstorp. Vattnet stängs mellan klockan 8 och 16 på grund av inkoppling av ny vattenledning.

Vatten finns att hämta vid Vikhemsbygatan nr 2
Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

Berörda fastigheter är informerade via brev.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

PEAB Sverige AB
Lars-Peter Lindqvist 0733-37 48 10

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Vattenavstängning på Vikhem i Staffanstorp

  1. Nästa gång uppskattas att informationen ska komma tidigare än dagen innan, rena turen att vi kollade brevlådan i går kväll då låg lappen där. Vid akuta fall accepteras det ja, men inte när det är planerade avstängningar. Dåligt.

    1. Hej Christine!

      Vi beklagar den korta informationstiden innan den planerade vattenavstängningen. Den normala informationstiden inför en planerad vattenavstängning är två dagar. Vi tar med oss detta till vår driftentreprenör.

      MVH Stefan på Tekniska enheten