Event på torget i Staffanstorp

Bumperball Foto & Licens: Kalasborgen

Välkommen, ung som gammal, ner till torget på onsdag 21 februari. Från kl. 14 kan du komma och spela fotboll med uppblåsbar sarg. Mellan kl. 16-20 så bjuds det bland annat på varm korv. Här kan ni träffa de som har företag runt torget, Fältgruppen, Svenska kyrkan och polisen.

Efter kl. 16 finns det även möjlighet att utmana dina kompisar i BumperBall på den uppblåsta planen. BumperBall innebär att man spelar fotboll enligt konstens alla regler men där man är iklädd i något som närmast liknar en stor, genomskinlig plastbubbla.

Medverkande och närvarande på detta arrangemang är utöver Fältgruppen, Handelsbanken, Fältgruppens killgrupp, Företagarna på torget, Närpolisen och Svenska Kyrkan samt Kalasborgen.

Sidansvarig: Patrik Tell och Subhi Sobhie

Foto & Licens: Kalasborgen

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »