Återvinningsstationen vid Dalbyvägen flyttar till Järnvägsgatan

Återvinningsstation i Hjärup. Foto: Johanna Liwenborg

I samband med byggarbetet på Sockerbruksområdet försvinner återvinningsstationen på Dalbyvägen. Ny placering blir på grusparkeringen på Järnvägsgatan

Flytten kommer att ske någon gång under vecka 10.

Här du kan lämna tidningar och förpackningar av kartong, plast, metall och glas. Det är Förpacknings- och tidningsinsamlingen, FTI, som ansvarar för återvinningsstationerna. Mer information om återvinningsstationerna i kommunen hittar du här.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »