Arbeta som röstmottagare under valet 2018

Val 2018

Valnämnden i Staffanstorps kommun söker nu intresserade personer som vill jobba som röstmottagare under valet 2018. Som röstmottagare delar du ut valkuvert, håller ordning i vallokalen, tar emot röster samt räknar rösterna vid valdagens slut. Du får timarvode för din insats.

Arbetet kräver ett hjälpsamt och vänligt sätt och ställer höga krav på noggrannhet. Röstmottagaren ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert.

För att jobba som röstmottagare vid valet 2018 till riksdag, kommun och landsting så kommer det vara krav på att genomgå en utbildning som valnämnden i Staffanstorps kommun anordnar. Datum och tid för denna utbildning kommer att meddelas till de som blir förordnade som röstmottagare.

Är du intresserad av att arbeta som röstmottagare vid valen 2018 är du välkommen att skicka in din intresseanmälan till valnamnden@staffanstorp.se senast 2018-03-30.

Erbjudande om att jobba som röstmottagare kommer skickas ut till berörda personer under våren 2018.