Domänen staffanstorp.se har blivit kopierad

Flygplan. Illustration: Alva Esping

Det florerar uppgifter om att Staffanstorps kommuns webbplats är kapad och länkar vidare till dejting- och porrsajter. Dessa uppgifter stämmer inte.

Det som skett är att sidor har blivit kopierade för att användas på ett sätt som inte förenligt med Staffanstorps kommun och dess varumärke. För att skydda kommunens intresse och vår personal har händelsen bland annat polisanmälts.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »