Polisbesök i Staffanstorp på måndag

Polisens husbil. Foto: Staffanstorps kommun

Polisen fortsätter med brottsförebyggande information i Staffanstorps kommun gällande bostadsinbrott. Måndagen den 23 april, klockan 18-19:30 kommer polisens husbil till en av parkeringarna längs Borgårdsallén i Staffanstorp.

Liksom vid tidigare tillfällen är ni välkomna att komma förbi Polisens husbil och tala om brottsförebyggande åtgärder i er bostad. Ni kan också ta första steget till att bilda en ny grannsamverkansgrupp i ert bostadsområde. Informationen får ni av er kommunpolis och kommunens säkerhetsstrateg.

Välkomna alla, även ni som inte bor i det här bostadsområdet!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »