Videokonst på biblioteket

Från och med idag visas Carolina Sandviks film ”For they shall inherit the earth” i Staffanstorps bibliotek. Verket är en animation gjord uteslutande med stop motion-teknik. Scenografin är till stor del i keramik, men med inslag av papier maché, lera, sirap, hårgelé och loppisfynd.

Carolina Sandvik är född 1988 i Avesta. Hon har studerat manusförfattande för film på Högskolan Gotland, filmvetenskap på Göteborgs universitet, skulpturlinjen på Dômen konstskola och går nu masterprogrammet i fri konst på Malmö Konsthögskola. Hon har medverkat i grupputställningar på bland andra Krognoshuset, Gagneffestivalen, Sölvesborgs konsthall och Galleri CC. Tidigare i år visades hennes verk på Göteborgs Filmfestival. Sandvik bor och arbetar i Malmö.

Visningen är arrangerad av Kultur och fritidsnämnden, och pågår fram till och med 29 maj.

 

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »