Fototävling på instagram!

Gillar du att fotografera motiv runt om i Staffanstorps kommun? Vill du få dina bilder publicerade i kommunens nya översiktsplan? Se hit och delta i översiktsplanens fototävling.

Staffanstorps kommun arbetar med att ta fram en ny översiktsplan. Från den 2 maj till den 31 juli kan du delta i en fototävling för översiktsplanen genom att fotografera och lägga upp dina favoritmotiv från Staffanstorps kommun på Instagram. De vinnande bidragen i tävlingen kommer förhoppningsvis att få sin bild och sitt namn publicerad i den nya översiktsplanen – Framtidens kommun – Livsoas 2039. Mer information om översiktsplanen finner du här!

Hur tävlar jag?

Fota din favoritplats i Staffanstorp eller ett motiv som symboliserar livsoas för dig. Lägg upp en eller flera bilder (max 3) på Instagram och tagga bilden med #minlivsoas, så är du med och tävlar! Beskriv gärna din bild i korthet. Se även till att ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild. Bilden måste vara tagen i Staffanstorp kommun. En jury utser fem vinnare som får en ersättning på 1000 kronor och förhoppningsvis publicering i samrådshandlingen. Tävlingen pågår mellan 2 maj – 31 juli.

Kom ihåg att ändra din profil så att den blir offentligt för att kunna delta i tävlingen!

Tävlingsvillkor

  • Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #minlivsoas och #framtidenskommun godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.
  • En jury utser fem vinnare bland de bilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #minlivsoas och #framtidenskommun.
  • Genom att delta i fototävlingen godkänner du att Staffanstorps kommun får använda bilden i framtiden. Fotografens namn kommer alltid att anges tillsammans med bildens publicering.
  • För att bilden ska kunna publiceras i översiktsplanen behöver den kunna tryckas i A4-format.
  • Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan inte medverka i denna tävling.
  • Om du har en person på bilden som går att identifiera gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär att personen i bilden måste ha gett sitt samtycke.
  • Vinnarna kontaktas av @framtidenskommun via kommentarsfältet under respektive vinnarbild.

Vid frågor rörande tävlingen vänligen kontakta: oversiktsplan@staffanstorp.se