Fototävling på instagram!

Gillar du att fotografera motiv runt om i Staffanstorps kommun? Vill du få dina bilder publicerade i kommunens nya översiktsplan? Se hit och delta i översiktsplanens fototävling.

Staffanstorps kommun arbetar med att ta fram en ny översiktsplan. Från den 2 maj till den 31 juli kan du delta i en fototävling för översiktsplanen genom att fotografera och lägga upp dina favoritmotiv från Staffanstorps kommun på Instagram. De vinnande bidragen i tävlingen kommer förhoppningsvis att få sin bild och sitt namn publicerad i den nya översiktsplanen – Framtidens kommun – Livsoas 2039. Mer information om översiktsplanen finner du här!

Hur tävlar jag?

Fota din favoritplats i Staffanstorp eller ett motiv som symboliserar livsoas för dig. Lägg upp en eller flera bilder (max 3) på Instagram och tagga bilden med #minlivsoas, så är du med och tävlar! Beskriv gärna din bild i korthet. Se även till att ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild. Bilden måste vara tagen i Staffanstorp kommun. En jury utser fem vinnare som får en ersättning på 1000 kronor och förhoppningsvis publicering i samrådshandlingen. Tävlingen pågår mellan 2 maj – 31 juli.

Kom ihåg att ändra din profil så att den blir offentligt för att kunna delta i tävlingen!

Tävlingsvillkor

 • Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #minlivsoas och #framtidenskommun godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram.
 • En jury utser fem vinnare bland de bilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #minlivsoas och #framtidenskommun.
 • Genom att delta i fototävlingen godkänner du att Staffanstorps kommun får använda bilden i framtiden. Fotografens namn kommer alltid att anges tillsammans med bildens publicering.
 • För att bilden ska kunna publiceras i översiktsplanen behöver den kunna tryckas i A4-format.
 • Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan inte medverka i denna tävling.
 • Om du har en person på bilden som går att identifiera gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär att personen i bilden måste ha gett sitt samtycke.
 • Vinnarna kontaktas av @framtidenskommun via kommentarsfältet under respektive vinnarbild.

Vid frågor rörande tävlingen vänligen kontakta: oversiktsplan@staffanstorp.se

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »