Rivning av Minilivs i Hjärup

Minilivs i Hjärup. Foto: Trafikverket

Trafikverket fortsätter med förberedande byggarbeten i Hjärup för de fyra spåren och den nya stationen. Ett av dessa arbeten är rivningen av Minilivs vid Hjärup station. Anledningen är att den nya stationen kommer att byggas på platsen.

Rivningsarbetet kommer att starta under vecka 21 och förväntas pågå i cirka en vecka.

Under rivningen kommer Minilivs vara inhägnat och det kan förekomma buller i samband med arbetet. För att det inte ska damma under rivningen vattnar man under arbetet. När rivningsmaterial forslas bort kör tung trafik till och från bygget. Granitstenen runt Minilins kommer att sparas.
Arbetet bedöms inte att påverka trafiken på Banvallsvägen.

Trafikverket arbetar normalt dagtid mellan kl. 7-18, men ibland kan arbete även förekomma vid andra tider. Läs mer på www.trafikverket.se/lund-arlov.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »