Internationella föräldradagen 1/6 firas på Torget

2013 beslöt FN:s generalförsamling att utse 1 juni till Internationella föräldragen (Global Day of Parents). Dagen ska firas årligen ”för att hedra föräldrar över hela världen”.

Kommunens Individ och familjeomsorg kommer att finnas på torget i Staffanstorp från kl. 12  för att visa och berätta om de verksamheter som finns i kommunen för föräldrar och barn.

Representanter från föräldrautbildningarna Cope, ABC, Skilda Världar och BiFF (Barn i föräldrars fokus) finns på plats liksom Fältgruppen, Fenix, Familjeteamet och Familjecentralen Paletten. Kom och ställ era frågor om föräldraskapets möjligheter (och omöjligheter!).

Det kommer även att hållas workshops i ABC och Cope, ges korta föredrag om föräldraskap och samtal om föräldraskap i solstolarna.

Barn får gärna vara med och göra ett collage kring frågan ”varför är föräldrar viktiga”.

Vi bjuder på kaffe, saft och tilltugg.

Varmt välkomna!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »