Mycket nöjda företagare i Staffanstorps kommun

Grå linje visar Staffanstorps kommuns resultat, blå linje visar Sveriges snittresultat. Diagram: Svenskt Näringsliv

Den 15 maj släppte Svenskt näringsliv enkätsvaren på den undersökning som gjordes under januari 2018.

Frågan om det sammanfattande omdömet av företagsklimatet i kommunen väger tungt i Svenskt Näringslivs ranking. Företagarna får utifrån sina egna preferenser ange hur bra de upplever att företagsklimatet i kommunen är.

Med glädje ser vi att Staffanstorps kommuns företagare är mycket nöjda med att vara företagare i Staffanstorps kommun. Vi är övertygade att det fina omdömet är ett resultat av att företagare, politiker och kommunala tjänstemän har ett och samma mål – att värna om vårt fina företagsklimat.

Läs mer på foretagsklimat.se samt businessport.se!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »