Wow! ”Livet i skolan” blev Årets webbstjärna!

Vinnarna från Hagalidskolan årets Webbstjärna Foto: iss Stiftelsen

Bäst av alla tusentals bidrag i Webbstjärnan 2018! Vi gratulerar Hagalidskolan till vinsten för årets webbstjärna. De tog även hem första pris i kategorin ”Högstadiet”med webbplatsen livetiskolan.se.

Juryns motiveringar:

”En överlevnadshandbok som tar upp svåra ämnen och fyller en viktig funktion för varje högstadieelev. Idén är magisk och innehållet är charmant. Här är det tydligt att det är eleverna själva som styr över webbplatsen och det gör de verkligen med den äran.”

”Med glimten i ögat och stort mod har eleverna skapat en överlevnadsguide som är både inkluderande och uppmuntrande i sin ton. Årets Webbstjärna är en viktig webbplats med en tydlig mottagare, tydligt tänk och ett tydligt innehåll. Bravo!”

STORT GRATTIS!