Wow! ”Livet i skolan” blev Årets webbstjärna!

Vinnarna från Hagalidskolan årets Webbstjärna Foto: iss Stiftelsen

Bäst av alla tusentals bidrag i Webbstjärnan 2018! Vi gratulerar Hagalidskolan till vinsten för årets webbstjärna. De tog även hem första pris i kategorin ”Högstadiet”med webbplatsen livetiskolan.se.

Juryns motiveringar:

”En överlevnadshandbok som tar upp svåra ämnen och fyller en viktig funktion för varje högstadieelev. Idén är magisk och innehållet är charmant. Här är det tydligt att det är eleverna själva som styr över webbplatsen och det gör de verkligen med den äran.”

”Med glimten i ögat och stort mod har eleverna skapat en överlevnadsguide som är både inkluderande och uppmuntrande i sin ton. Årets Webbstjärna är en viktig webbplats med en tydlig mottagare, tydligt tänk och ett tydligt innehåll. Bravo!”

STORT GRATTIS!

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »