Ny infart till Jakriborg

Jakriborg. Foto: Trafikverket

I Hjärup är Trafikverket igång med att flytta bullervallen vid Vragerupsvägen för att ge plats för nya spår. Även den sista biten av Banvallsvägen, vid korsningen till Lommavägen, kommer att flyttas. Trafikverket startar med att gräva om ledningar och fälla träd, preliminärt i månadsskiftet juni/juli.

Arbetet med den tillfälliga bron över järnvägen vid Vragerupsvägen startar preliminärt i augusti. För att få plats att arbeta med bron flyttas nu infarten till Jakriborg. Hänvisningsskyltar kommer att sättas upp när vägen är klar.

Minilivs har rivits och Trafikverket har även börjat förbereda för att gräva för ledningar och slå ner stålspont vid stationen.

Trafikverket arbetar normalt dagtid mellan kl. 7-18, men ibland kan arbete även förekomma vid andra tider.

Läs mer om Trafikverkets arbetsplatser och störningar >>

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »