Föreläsning om äldre och psykisk ohälsa

Sommarblommor

Välkommen till  en föreläsning med Hjärnkolls seniorambassadören Håkan Wingren.

Kom och lyssna till hans egna erfarenheter av psykisk ohälsa. Vad som gjorde att han blev sjuk, om symtomen och vägen tillbaka från depressionen, som har varit en återkommande inslag i hans liv. Hjärnkolls seniorambassadör är en person över 60 år som är utbildad för att föreläsa om sina erfarenheter av psykisk ohälsa ur ett äldreperspektiv.

Tid: 11 juni kl. 15.00

Plats: Trivselpunkten på Pilegården Torget 7 Staffanstorp

Har du frågor kontakta Taina Ahola 046-251537

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »