Ny utbildningschef

Krister Åkesson. Foto och licens: Staffanstorps kommun

Krister Åkesson blir ny utbildningschef efter att ha varit tillförordnad utbildningschef det senaste halvåret.

Krister har arbetat inom skolan i Staffanstorps kommun i snart 19 år varav de senaste sex åren som skolledare.

– Jag ser nu fram emot att som förvaltningschef fokusera på att ge alla elever i Staffanstorps kommun en förskola och skola i toppklass. Jag uppskattar öppenhet, vill ha struktur och tänker att samarbete är en viktig förutsättning för framgång och utveckling.

– Jag är glad att vi har lyckats rekrytera en förvaltningschef som väl känner Staffanstorp. Jag ser fram emot att arbeta med Krister i ledningsgruppen och arbetet med att göra Staffanstorp till en fortsatt mycket bra skolkommun, säger kommundirektör Per Almström.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.