Ny utbildningschef

Krister Åkesson. Foto och licens: Staffanstorps kommun

Krister Åkesson blir ny utbildningschef efter att ha varit tillförordnad utbildningschef det senaste halvåret.

Krister har arbetat inom skolan i Staffanstorps kommun i snart 19 år varav de senaste sex åren som skolledare.

– Jag ser nu fram emot att som förvaltningschef fokusera på att ge alla elever i Staffanstorps kommun en förskola och skola i toppklass. Jag uppskattar öppenhet, vill ha struktur och tänker att samarbete är en viktig förutsättning för framgång och utveckling.

– Jag är glad att vi har lyckats rekrytera en förvaltningschef som väl känner Staffanstorp. Jag ser fram emot att arbeta med Krister i ledningsgruppen och arbetet med att göra Staffanstorp till en fortsatt mycket bra skolkommun, säger kommundirektör Per Almström.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »