Ny utbildningschef

Krister Åkesson. Foto och licens: Staffanstorps kommun

Krister Åkesson blir ny utbildningschef efter att ha varit tillförordnad utbildningschef det senaste halvåret.

Krister har arbetat inom skolan i Staffanstorps kommun i snart 19 år varav de senaste sex åren som skolledare.

– Jag ser nu fram emot att som förvaltningschef fokusera på att ge alla elever i Staffanstorps kommun en förskola och skola i toppklass. Jag uppskattar öppenhet, vill ha struktur och tänker att samarbete är en viktig förutsättning för framgång och utveckling.

– Jag är glad att vi har lyckats rekrytera en förvaltningschef som väl känner Staffanstorp. Jag ser fram emot att arbeta med Krister i ledningsgruppen och arbetet med att göra Staffanstorp till en fortsatt mycket bra skolkommun, säger kommundirektör Per Almström.