Skånetrafikens sommartidtabell börjar gälla 17 juni

Buss. Foto: Staffanstorps kommun

I samband med sommaren ändras våra resvanor. Färre reser till jobbet och fler reser till landet, stranden, stugan och minigolfbanan, vilket  leder till en del ändringar i kollektivtrafiken i sommar.

Skånetrafikens sommartidtabell gäller från den 17 juni till och med den 18 augusti. Vill du vara säker på precis hur din resa påverkas ska du söka din resa på Skånetrafikens webbplats och i deras app.

Tänk på  att du med sommarbiljetten får obegränsat resande mellan 15 juni och 15 augusti i hela Skåne.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »