Midsommarfirande i Staffanstorp och Hjärup

Välkomna att fira midsommar fredagen den 22 juni 2018 i Staffanstorp och Hjärup. I Staffanstorp börjar vi klä midsommarstången kl. 13.30 i Balders hage och i Hjärup börjar vi klä midsommarstången kl. 14 i Scoutparken.

Staffanstorp, Balders hage

Vi börjar kl. 13.30 med att klä midsommarstången tillsammans och därefter är det dans och lekar för barnen kring midsommarstången. I år medverkar Linda Lundqvist från Sköna Bönor! I vanlig ordning blir det porslinskrossning, lotterier och ankdamm samt försäljning av midsommarkransar, korv, glass med mera. Sluttid är cirka kl. 16.30.

Arrangörer är Lions Club Vikingen och Kultur & Fritid Staffanstorps kommun.

Hjärup, Scoutparken

Kl. 13  Pyssel för barnen, bind en midsommarkrans. Försäljning av saft, kaffe och enklare fikabröd. Fiskdamm.
Kl. 14  Vi samlas för att klä midsommarstången. Bidra gärna med blomster.
Kl. 15  Traditionell midsommardans för barn och vuxna. Ta gärna med en picknick-korg, sätt er i gröngräset och njut av sommaren. Vi bjuder alla barn på glass! Sluttid är ca kl 16.00.

Arrangörer är Hjärups byalag, Uppåkra IF och Kultur & Fritid Staffanstorps kommun.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

3 kommentarer till Midsommarfirande i Staffanstorp och Hjärup

 1. Finns det någon ungefärlig tid när dansen i Staffanstorp beräknas börja?

  1. Hej Camilla! Dansen beräknas börja ca kl 14.15 – 14.30! Glad Midsommar!

   1. Tack för svaret!


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »