Årets lärarlag

Lärarlag 12 Foto och licens: Privat

Priset till Årets lärarlag går till arbetslaget Planeten på Stanstorpsskolan. Teamet består Sara Andersson, Angela Engler, Richard Törnvall, Henrik Nilsson, Ylva Hällén Theander och Pernilla Mårtensson.

Deras kompetens är bred och arbetet i skolan förstärks på fritids vilket skapar en röd tråd genom hela skoldagen. Ett exempel kan vara att när eleverna skriver faktatexter om vårblommor i skolan sedan planterar blommor på fritids. De har även startat projektet ”Matte hela dagen”, vars syfte är att ge eleverna fler tillfällen att möta matematik i olika former på ett laborativt sätt.

Arbetslaget får 30 000 kr som ska användas till fortbildning.

Priset delas ut den 11 september på skolornas gemensamma kompetensutvecklingsdag.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »