Årets lärarpris

Annika Hindemith. Foto och licens: Anja Ritzau

Kommunens pris till Årets lärare delas i år ut för första gången. Det är ett sätt för kommunen att lyfta goda pedagogiska förebilder.

Det finns många väldigt duktiga lärare i kommunen och i år har priset gått till Annika Hindemith på Hjärupslundsskolan. Annika är ständigt i lärande och utmanar både sig själv och sina kollegor. Hon engagerar hela styrkedjan, där elever, kollegor och skolledning engageras i arbetet med att utveckla undervisningen. Priset är 10 000 kronor och pengarna ska användas till fortbildning.

Priset delas ut den 11 september på skolornas gemensamma kompetensutvecklingsdag.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »