Nu går det att boka friluftsscenen i Hjärups park

Scenen i Hjärups park Foto: Linnea Saarela

Nu är friluftsscenen i Hjärups park färdigställd och kan därmed bokas till arrangemang. Friluftsscenen är till för alla och kan användas både spontant och planerat. Scenen måste dock bokas i förväg om man vill försäkra sig om att få tillgång till den under en specifik tid eller ett specifikt datum.

Vid arrangemang på allmän platsmark behöver du även ansöka om tillstånd hos Polisen i enlighet med ordningslagen. Det går bra att kontakta Tekniska enheten innan du ansöker om tillstånd för att försäkra dig om att tilltänkt datum är ledigt.

Elskåp vid scenen i Hjärups park Foto:Linnea Saarela

Mer information om scenen hittar du på Hjärups parks webbplats.

Bokning av scenen sker genom att kontakta Tekniska enheten på
046-25 11 00 eller teknik@staffanstorp.se. Tänk på att vara ute i god tid när du ska boka scenen.

Vi hoppas att scenen kommer användas flitigt och att ni alla kommer få mycket glädje av den!

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »