Kom och se Sveriges nästa match på torget!

Svensk flagga. Foto: Unif via Pixabay

Hurra! Sveriges landslag är i åttondelsfinal i VM i fotboll! Det firar Staffanstorps kommun genom att visa matchen på storbildsskärm på torget framför rådhuset! Tid: tisdag 3 juli kl. 16!

– Jag har lovat att om Sverige går vidare från sin grupp så kommer åttondelsfinalen att sändas på storbildsskärm på torget i Staffanstorp, säger kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson.

– Efter den fantastiska insatsen mot Mexiko är det dags att leverera på löftet. På tisdag kl. 16 sänder vi matchen och nu hoppas jag att alla Staffanstorpare går man ur huse och gör det till en riktig fotbollsfest.

Visningen av VM-fotbollsmatchen arrangeras i samarbete med fotbollsklubben Staffanstorp United som kommer att grilla goda VM-hamburare och korvar och sälja läsk och vatten på torget dagen till ära.

Välkomna alla kommunmedborgare, unga och gamla, till en hejdundrande fotbollsfest  på torget på tisdag 3 juli kl. 16. Kom och hjälp till att heja Sverige vidare i VM!

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Kom och se Sveriges nästa match på torget!

 1. Härlig stämning på torget och fullt med folk. Många med blå gula färger. Riktigt kul att få denna kick av inlevelse och gemenskap. Bra TV skärm också.
  Hoppas verkligen det blir repris så länge Sverige är med!!
  Tack

 2. Så roligt!!
  Gillar när löften hålls!


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »