Vi sänder kvartsfinalen på torget!

Hurraaaa!! Foto: Ivar Sjögren

– Fantastiskt! Vi sänder givetvis även kvartsfinalen på lördag, lovade kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson direkt efter den svenska segern mot Schweiz på tisdagskvällen.

Hurra! Vi är i kvartsfinal! I starkt solsken samlades mellan 700 och 1 000 personer på torget i Staffanstorp på tisdagen för att heja fram det svenska VM-landslaget i fotboll i åttondelsfinalen mot Schweiz. Sverige vann som alla vet med 1-0 och spelar kvartsfinal på lördag som givetvis visas på torget i Staffanstorp kl. 16.

Vi ses på torget på lördag. Matchstart: Kl. 16. På ena planhalvan: De svenska VM-hjältarna. På den andra: England.

Staffanstorp United grillar som vanligt hamburgare och korv och håller i de lokala VM-trådarna.

Välkomna alla!

Arr: Staffanstorps kommun och Staffanstorp United i samarbete.

Text: Ivar Sjögren

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

8 kommentarer till Vi sänder kvartsfinalen på torget!

 1. Lönt att gnälla för att United fick uppdraget.

  Kanon fixat på kort varsel. Alla kan inte vara med och dela på allt. Om nu det visats i Hjärup så skulle det säkert vara Uppåkra som fått frågan.

 2. Underbart, tack så jättemycket Christian Sonesson, du är bäst!!!

 3. Kul och roligt att sända VM på torget! Hoppas nu bara att ”lilla” Sverige kan vinna! Varför är det så att United är enda samarbetspartnern i detta trevliga event. Finns fler idrottföreningar i vår fina kommun och framför allt också fler fotbollsföreningar!

  Kämpa Sverige

  1. Håller med, faktiskt rätt så svagt.

   1. Hej Charlotte!
    Se mitt svar nedan till Niklas!
    Heja Sverige!
    / Med vänlig hälsning Ivar Sjögren, projektledare

  2. Hej Niklas!
   Tack för din synpunkt. Vi eftersträvar att samarbeta med alla våra fina idrottsföreningar i Staffanstorps kommun i olika passande sammanhang och målet är självklart att försöka skapa en så rättvis fördelning som möjligt. Skånefestivalen i Jakriborg under den gångna helgen arrangerades t ex i nära samarbete mellan kommunen och Uppåkra IF. Beslutet att sända åttondelsfinalen på Torget i Staffanstorp togs med kort varsel, vi hade bara några få dagar på oss, det fanns inte mycket planeringstid och Staffanstorp United var tillgängliga trots sommar och semestertider. Det känns naturligt att arrangera fotbollsvisningarna tillsammans med en fotbollsklubb och United har även all nödvändig utrustning för grillning, etc.
   / Vänlig hälsning Ivar Sjögren, projektledare, Staffanstorps kommun.

   1. Hej Ivar. Tack för att du tar dig tid att svara på meddelanden! Som kommun anser jag att man ska vara opartisk och oberoende i sina val av klubb till eventuella samarbete. Naturligtvis förstår jag logiken att det är en fotbollsklubb som får uppdraget och anser också att detta är rätt. Dock så anser jag likväl att alla fotbollsklubbar i kommunen ska få frågan för att tillsammans kunna ha en dräglig chans att betala sina utgifter. Mig veterligen så finns United, FC staffanstorp och Uppåkra IF i vår kommun! Är inte på något sett negativ, utan se det input för att ha en likabehandlingsplan inte bara för människorna utan öven för Staffanstorps fina idrottsklubbar!
    Återigen stort tack för att ni ger oss invånare i kommunen en chans att se VM fotbollen tillsammans!

 4. Toppen. Se bara till att ha en ”stabil” sändning på lördag!!!


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »