Foder till djuren

Det torra vädret ger brist på djurfoder och svårigheter för landets bönder. Kommunen erbjuder därför möjlighet att skörda gräset på kommunens obrukade marker. Detta gräs kan sedan ges som foder till djuren.

Kontakta plan och exploateringsavdelningen för mer information,
046-25 11 00.

 

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

3 kommentarer till Foder till djuren

 1. Jättebra! Nästa naturliga steg för Staffanstorps kommun är att öka mängden svenskt kött i dem offentliga köken. Det skulle verkligen göra riktigt stor skillnad i denna situation. Detta händer just nu runt om i Sveriges offentliga kök så skyll inte på upphandlingsregler eller annat struntprat.

  1. Hej Mattias!
   I Staffanstorps kostpolicy har våra beslutsfattare satt upp mål och riktlinjer för måltiderna i kommunen. Ett av målen i kostpolicyn är att öka andelen lokalt producerade livsmedel.
   Under året genomförs bland annat en ny upphandling av kött till våra kommunala skolor och förskolor. Vi har valt att dela upp våra livsmedelsupphandlingar i flera varugrupper för att på så sätt möjliggöra för lokala producenter och småskaliga leverantörer att kunna svara på våra anbudsförfrågningar.

   Med vänlig hälsning
   Markus Östling
   Kostchef

 2. Bra initiativ tycker Staffanstorps Ridsportförening


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »