Utbildning i höst för separerade föräldrar

Hjärtformad tomat. Foto: Taina Ahola

Nu är det dags att anmäla sig till höstens utbildning för separerade föräldrar som har svårt att samarbeta kring barnen.

Utbildningen BIFF, Barn I Föräldrars Fokus, har som mål att öka din medvetenhet om vad som gynnar ditt barns utveckling och öka tilltron till din egen föräldraförmåga och betydelse. Utbildningen vill hjälpa dig att utveckla färdigheter som gör det möjligt för dig att sätta ditt barns behov i fokus.

Två kurser startar till hösten för att ge möjlighet till föräldrapar att gå samtidigt men inte i samma grupp.

Kurs 1: 11/9, 25/9 och 9/10 kl.17-19.
Kurs 2: 18/9, 2/10 och 16/10 kl. 17-19.

Sista anmälningsdag till båda kurserna är 31/8.

För mer information eller anmälan, e-posta eller ring BIFF-gruppledare Jennie Andersson, 046-287 17 00 eller Ewa Boye Frick, 046-287 17 61.

Här kan du läsa mer om BIFF i Staffanstorp.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »