Ändrade tider för sophämtning

Soluppgång By: StockSnap

Just nu är det riktigt varmt för våra renhållningsarbetare som hämtar dina sopor. För att förbättra deras arbetsmiljö kommer vi under en begränsad tid att ändra i sophämtningsrutinerna.

Suez renhållningsarbetare behöver hjälp med följande:

 • på hämtningsdagen önskar vi att sopkärlet är placerat i tomtgräns under den kvarvarande tiden som det är sommartömning. Inom Staffanstorps kommun slutar sommartömningen i vecka 34.
 • att du har förståelse för att vid väderprognos som visar på temperatur runt 30 grader eller mer, kan sophämtningen behöva påbörjas redan så tidigt som klockan fyra på morgonen.

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »