Gångbron vid Gullåkravägen avstängd

Bro Foto:Stadsbyggnadsförvaltningen

På grund av  information från en av våra entreprenörer måste träbron över Borggårdsdiket vid Hantverksvägen/Gullåkravägen besiktas innan den kan användas. Detta kommer ske inom kort.

Tills dess att bron är besiktigad hänvisar vi till bron söderöver. När bron är öppen igen kommer detta att kommuniceras på webbplatsen.

Vi beklagar eventuella problem detta medför.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Gångbron vid Gullåkravägen avstängd

 1. Hur går det med besiktningen av denna bron?
  Det har nu gått en månad och den är fortfarande avstängd.. När är besiktning inplanerad?
  MvH Stefan

 2. Vid farinvägen finns en bro som är ”lagad” på ena sidan och avspärrad med koner och band. Där ser bron hel ut. Så har den varit nu i 2 år. Har lämnat in 2 ärende på detta till kommunen men inget är gjort eller fått något svar. Se över alla broar regelbundet kanske??
  Ser fram emot ett svar.
  Med vänlig hälsning, Ursula


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »