Ny tidtabell 19 augusti

Ny tidtabell

I samband med tidtabellsskiftet den 19 augusti har Skånetrafiken satt in förstärkningar på en rad busslinjer i Skåne.

Skånetrafiken har satt in längre bussar, fler avgångar och förstärkningsbussar, vilket betyder att det ibland kör två bussar samtidigt på en avgång.

Skånetrafikens webbplats hittar ni mer specifik information om vilka linjer det gäller. Där kan ni också läsa mer om vilka andra ändringar som träder i kraft i samband med tidtabellsskiftet på söndag.

Ett tips från Skånetrafiken är att man nu kan ha sitt månadskort i appen – och ändå låna ut det. Mer information om månadskort i appen och hur man lånar ut det finns här >>

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »