Författarkväll med Björn Ranelid

Björn Ranelid

FULLSATT BILJETTER SLUT Torsdag 20 september klockan 19.00 på Staffanstorps bibliotek. Hämta din gratisbiljett på biblioteket eller ring och lägg undan biljetter på 046-251265. Välkommen!

Björn Ranelid är en uppmärksammad författare, kulturpersonlighet och föredragshållare med rötterna djupt i den malmöitiska myllan, idag boende i Stockholm och på Österlen. Den senaste romanen ”Fantastiska kvinnor i vattentornet” utspelar sig i nödbostäderna i det ombyggda vattentornet på Kirseberg och berättar historien om Ingrid Anker, en kvinna med ett särskilt sinne för liv och död…

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

En kommentar till Författarkväll med Björn Ranelid

 1. Jag älskar denna Skapare. Efter att ha läst hans roman öppnade jag mitt eget företag med min egen logotype Tack, Björn Ranelid!


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »