Höstlovsbiljett på Skånetrafiken

Buss. Foto: Staffanstorps kommun

För att Skånes barn och ungdomar enkelt ska kunna ta sig till och från alla aktiviteter har Skånetrafiken tagit fram en höstlovsbiljett för barn och ungdomar.

Med en höstlovsbiljett reser du som är 7 till 19 år fritt i Skåne mellan 26 oktober och 4 november med Skånetrafikens bussar och tåg. Biljetten köper du i Skånetrafiken-appen och priset är 100 kronor för tio dagars resande.

Biljetten säljs från och med den 19 oktober. För föräldrar som inte vill ha sina kortuppgifter inlagda i sitt barns mobiltelefon går det utmärkt att de själv köper biljetten och sen lånar ut biljetten till barnet genom att logga in på Mitt konto i appen.

Har du inte en smart mobiltelefon är det möjligt att gå till ett av Skånetrafikens kundcenter eller ett serviceombud och köpa samma biljett på ett Jojo-kort.

Mer information hittar ni på www.skanetrafiken.se/hostlovsbiljett