Fotboll, hoppborg och BumperBall på onsdag

BumperBall på torget i Staffanstorp. Foto: Staffanstorps kommun

Ung som gammal, kom till torget i Staffanstorp på onsdag 31 oktober! Det blir fullt ös med fotboll, hoppborg och BumperBall. Ni kan träffa en del av företagarna runt torget, Fältgruppen, Svenska kyrkan, Ung i Staffanstorp, ordningsvakter och polisen.

Från kl. 14.30 kan du komma och spela fotboll med uppblåsbar sarg och hoppa i hoppborg.

Mellan kl. 16-20 så bjuds det på bland annat på varm korv och quiz.

Efter kl. 16 kan du utmana dina kompisar i BumperBall på den uppblåsta planen. BumperBall innebär att man spelar fotboll enligt konstens alla regler men där man är iklädd i något som närmast liknar en stor, genomskinlig plastbubbla.

Medverkande och närvarande på detta arrangemang utöver Fältgruppen är Ung i Staffanstorp, närpolisen, ordningsvakter och Svenska Kyrkan samt Kalasborgen.