Informationspromenad angående fyra spår i Hjärup

Hjärups fyra spår ska grävas ner och en bro ska byggas som sammanbinder östra och västra delen av Hjärup. Brons utformning är ännu bara ett förslag. Illustration: Metro Arkitekter/ Trafikverket

Den 15 november klockan 16.45 till 18.15 kommer Trafikverket att hålla i en informationspromenad angående utbyggnaden av fyra spår i Hjärup.

Läs mer om promenaden och anmäl dig här.

Mer information om fyrspårsutbyggnaden hittar du här.

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Informationspromenad angående fyra spår i Hjärup

 1. Någon skillnad på denna promenaden jämfört med tidigare promenader i Trafikverkets regi?
  Skulle vara väldigt intressant med en liknande promenad med kommunens representanter, för man går igenom kommunens planer, t.ex. Västerstad, hur man ska genomföra centrumbrons närområde m.m.

  1. Hej Johan!

   Jag vet inte om det skiljer sig gentemot föregående promenader. Du får gärna höra av dig till Trafikverket och kolla. Gällande kommunens representanter så har jag skickat ut en förfrågan till de som är väl insatta i Västerstads utbyggnad och området kring nya bron. Jag kan dock inte svara på vem som kommer medverka.

   Trevlig helg!
   Henrik, trafikingenjör
   Staffanstorps kommun


 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »