Vattenavstängning på Banvallsvägen i Hjärup

Måndagen den 26 november kommer vattnet att stängas av på Banvallsvägen i Hjärup. Vattnet stängs mellan klockan 9.30 och 16. Avstängningen är ett led i byggandet av 4 spår mellan Lund och Arlöv.

Fastigheter utmed Banvallsvägen mellan Vragerupsvägen och Lommavägen berörs av avstängningen och är utan vatten. Berörda fastigheter är informerade via brev. Då placeringen av ventiler är osäker kan fler fastigheter drabbas.

Vatten finns att hämta vid Ingris väg 20. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljusa kläder.

NCC-OHL, Per Ole Nilsson, 072-022 69 54